Nieuwe Winkel: SALLE PRIVÉE

www.maikelthijssen.com

De Cornelis Schuytstraat heeft weer twee nieuwe aanwinsten op modegebied: Salle Privée en Wynia! Wij stapten er binnen en stellen je hier voor aan Salle Privée.

Salle Privée

De prachtige modewinkel Salle Privée zit sinds november 2016 gevestigd op nummer 9 in de Cornelis Schuytstraat. Patrick Munsters, oprichter, zocht naar een combinatie van stijl en creativiteit in mode die aansloot op zijn persoonlijke voorkeur. Resultante van zijn conceptontwikkeling is het merk Salle Privée, gelanceerd in oktober j.l. en in de retailindustrie – met web-shops o.a. in Londen, New York en een winkel in de Cornelis Schuytstraat – al snel welbekend.

Luxe, tijdloos en fundamenteel

In de winkel aan de Cornelis Schuytstraat tref je Kara Muammer en Darryl de Koster. Zij ontvangen je graag bij Salle Privée van dinsdag tot en met zaterdag, en iedere laatste zondag van de maand, en staan ten alle tijden klaar voor persoonlijk advies. Storemanager Kara Muammer vertelt ons dat Salle Privée eeuwenoude fabricagetechnieken en klassieke silhouetten in haar stijlvolle collecties combineert met moderne aspecten. Salle Privée is luxe, tijdloos en fundamenteel en een unieke toevoeging aan de garderobe van iedere man.

Beeldmerk

Kunst, architectuur, steden en haar bewoners en creativiteit vormen de inspiratiebron voor Patrick Munsters' Salle Privée. Mannen met een uniek verhaal vormen het beeldmerk, van jong tot oud en van kunstenaar tot ondernemer; zij staan symbool voor de moderne mens die Salle Privée belichaamt. Onze collectie garandeert bovendien de beste kwaliteit en een groot slijtagevermogen door de vervaardiging van Italiaanse meesterwerken, sluit Kara Muammer af.

Inspirerende verhalen

Wij lieten ons vandaag leiden door een persoonlijke stijlreis en de inspirerende verhalen en mensen die Salle Privée met elkaar verbind. We nodigen u graag uit om de filosofie van Salle Privée in de winkel te beleven en raden u aan er uw ogen uit te kijken.

www.maikelthijssen.com

Salle Privée is vijf dagen per week geopend – van dinsdag tot en met zaterdag – en iedere laatste zondag van de maand, ook buiten de openingstijden is een afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact op via de shoppagina van Salle Privée.

Tot ziens in Salle Privée!

Maikel Thijssen

I'm a websitedeveloper and commercial photographer and I live in Amsterdam (the Nerherlands).