LaDress opent tweede Brand Boutique in Amsterdam

LaDress

In mei 2016 opende LaDress haar eerste Brand Boutique, op de hoek van de Runstraat en de Prinsengracht, in Amsterdam. Meer winkels in andere grote steden volgden in hoog tempo. En in de hoofdstad is het inmiddels al weer tijd voor een tweede vestiging.

Dol op dit stukje Amsterdam
Ditmaal in Oud-Zuid aan de Cornelis Schuytstraat, op nummer 39. De keuze voor deze locatie stond eigenlijk in de sterren geschreven. Founder en CEO Simone van Trojen heeft lang in de buurt gewoond en is dol op dit stukje Amsterdam. “Ik vind het zo fijn om in de Cornelis Schuytstraat te zijn. Ik ga er nog steeds graag naar de bakker en koop er mijn bloemen en boeken. Een droom komt uit nu wij in deze heerlijke buurt, in een prachtig pand, een Brand Boutique openen”.

Stormachtige groei
LaDress, het Nederlandse modemerk van het perfecte jurkje, heeft in korte tijd een stormachtige groei doorgemaakt. Alles begon, tien jaar geleden, met een webshop en een enkel jurkje, doorknoopmodel Diane. Na de vestiging van de eerste Brand Boutique in Amsterdam, vorig jaar, volgden de Brand Boutiques in Maastricht, Wolfstraat 30 en in Den Haag, Noordeinde 40C, in mei van dit jaar. In juli opende de Antwerpse vestiging aan de Schuttershofstraat haar deuren. En in september ging de vijfde winkel open, aan de Rotterdamse Meent. Een dezer dagen, op vrijdag 15 december, vindt in Utrecht de opening van de zesde Brand Boutique plaats. En nog steeds gaat de expansie voort. Vanaf donderdag 21 december verkoopt LaDress haar perfecte jurkjes en andere items dus ook in de drukke en gezellige Cornelis Schuytstraat, op nummer 39.


Over LaDress
LaDress, het succesvolle Nederlandse modemerk, opgericht en geleid door Simone van Trojen, is 24/7 bereikbaar via LaDress.com. Nog altijd komt de omzet voor het belangrijkste deel langs deze weg tot stand. Inmiddels is het bedrijf echter ook in toenemende mate offline actief. Het aantal Brand Boutiques breidt zich in hoog tempo uit; vestigingen in meerdere Europese (hoofd)steden staan in de planning. Om zich ook elders fysiek te kunnen presenteren is er bovendien nog LaDress Boutique, een door Nederland en België rondreizende pop-up store.