Salon Defilé : de prachtige fall/winter collectie van WYNIA

Op zondag 14 oktober nodigt boetiek WYNIA modebewust Amsterdam uit om langs te komen bij haar Salon Defilé dat de nieuwe herfst/winter collectie van 2018 zal presenteren. Onder het genot van een glaasje bubbels (of twee) zal eigenaresse en mode expert Nynke Wynia ons kennis laten maken met de laatste trends van deze winter. In de gezellige boetiek zullen de modellen de mooiste items uit de nieuwste collectie presenteren, die met zorg en aandacht is ingekocht.  Tijdens de show zullen kwaliteit kledingmerken als Essentiel Antwerp, Tara Jarmon, Des Petits Hauts, Pomandere en La Petite Francaise  aan bod komen.

 

Aanstaande zondag is het ontvangst in WYNIA (Willemsparkweg 159) om 13.30. De show zelf begint om 14.00. Dus laat je dit weekend door deze heerlijke dameswinkel in de Schuyt inspireren voor een simply stunning herfst look! Wedden dat jij straks weer genoeg nieuwe ideeën hebt voor jouw wintergarderobe?  Don’t miss out en tot zondag!

unnamed.jpg