Over de knie laarzen van Manwood- zo combineer je ze!

Hoewel modetrends komen en gaan, één ding is zeker: over de knie laarzen horen ook dit najaar in jouw herfst en winter garderobe thuis. Over de knie laarzen kunnen werkelijk in elke saaie outfit nieuw leven blazen. Niet alleen zijn de statement laarzen easy on the eye, je kan ze ook gebruiken als extra warmtelaag tijdens de koude wintermaanden. Erg handig voor alle koukleumen onder ons. Neem eens een kijkje bij Manwood in de Schuyt, waar ze een prachtige collectie aan over de knie laarzen binnen hebben. Voor een scherpe prijs investeer je in een mooi paar dat elke casual outfit net even een meer chiquere touch geeft.

 

Hier zijn alvast vijf verschillende manieren om jouw favoriete over de knie laarzen te combineren. Swipe ahead!

 

-Een voor de hand liggende manier om over-de-knie laarzen te combineren is natuurlijk met skinny jeans. Paar een chunky trui met een goed vormende skinny jeans en je creëert gelijk de illusie van een slanker silhouet.

 

-De ultieme fall combi van sweater dress met over-de-knie laarzen is alles wat jij nodig hebt om je inner fashionista naar boven te halen deze herfst.

 

-Wil je niet dat je over-de-knie laarzen het focus punt zijn van je outfit? Combineer ze dan met een lange jas of cardigan.

 

-Als je denkt dat je je hoge laarzen alleen aan kunt doen voor een girls night out, think again.  Je kan deze laarzen ook gemakkelijk dragen met iets meer comfy en casuals, zoals een cozy oversized trui.

 

-Combineer je over-de-knie-laarzen met een high-waisted rokje en een baret voor de ultieme Parisienne vibe.

1.jpg