Het lekkerste uit de Schuyt bestel je thuis

Van een ordinair patatje tot aan een Michelinsterrenmaaltijd: je kan tegenwoordig alles thuis laten bezorgen. Maar veranderen met de opkomst van apps zoals Thuisbezorgd en Ubereats ook onze eetgewoontes? Volgens foodexpert Miljuscka Witzenhausen bestelt Nederland steeds meer en kookt minder. Maar is dit ook echt zo?

Volgens Thuisbezorgd stijgen de maaltijdbezorgingen in Nederland, wat bevestigd wordt door cijfers van ABN AMRO. Tuurlijk zijn er nog genoeg mensen die thuis koken, de omzet van supermarktketens stijgen nog steeds. Maar door het steeds bredere aanbod aan maaltijden op food delivery apps is men vaker geneigd om online te bestellen dan voorheen. Zelf ben ik eerlijk gezegd vaak te lui om te koken, en vind ik ubereats echt de uitvinding  van de eeuw. Of mijn te strak zittende spijkerbroek er even blij mee is, dat terzijde.

Misschien heb jij door je super drukke leven helemaal geen tijd om te koken, of vind je het gewoon makkelijk om via een paar swipes op je smartphone jouw favoriete maaltijd thuis te krijgen. Wist je dan al dat er heel veel restaurants uit de Schuyt ook aan food delivery doen? Een overheerlijke pizza van de Pizzabakkers? Of een healthy lunch van the Avocado Show? Een gezond sapje van Joe & The Juice? Je hoeft niet eens je huis uit om het lekkerste uit de Schuyt in huis te halen! Swipe & Eat away!

Gorgeous-recipes-show-avocado-slices-arranged-in-swirls4-1.jpg