Ervaar de Italiaanse ambiance bij Sardegna

Ik hou niet van Italiaans eten. Said no one, ever. Ik heb nog nooit iemand in mijn leven leren kennen die  nadrukkelijk tegen me heeft gezegd dat hij of zij geen fan is van de Italiaanse keuken. En met mijn Italiaanse roots zal ik proberen objectief te blijven, maar hoe kan je nou niet houden van een warme truffel risotto of verse ravioli op een koude herfstdag? En wat dacht je van een echt goede Italiaanse pizza. En dan heb ik het niet over zo’n vette naar plastic smakende Amerikaanse pizza, maar natuurlijk een pizza die in een authentieke steenoven wordt bereid, met een krokante en knapperige bodem.  Wat voor gerecht het ook is, in Italië wordt elk gerecht met de meest verse en traditionele ingrediënten gemaakt. 

 

Gelukkig hoef je niet gelijk naar Ialie te vliegen om authentieke Italiaanse gerechten te proeven. Kom gewoon naar de Schuyt, want hier proef je bij  restaurant Sardegna het beste uit de Italiaanse keuken in een intieme en knusse sfeer. Persoonlijke aandacht, uitstekende dagverse gerechten en sfeer: dat is waar het gezellige Sardegna voor staat.  De producten en ingrediënten komen rechtstreeks uit Italië, en de pasta’s worden in huis gemaakt. Hier kom je langs voor pizza’s, pasta’s carne of pesce in een gezellige Italiaanse ambiance.

 

Sardegna is de perfecte plek voor een romantische date, maar je kan hier ook goed terecht voor een zakelijke lunch. Binnen of op het royale terras met verwarming waan je je weer even in het prachtige Italië. Buon giorno!

download.jpg