Maak je garderobe party proof met de nieuwe feestcollectie van ZONDAG

De feestdagen. Of je houdt er van, of je kan er echt helemaal niet tegen. Voor sommige mensen staan de feestdagen in het teken van ongemakkelijke etentjes met de schoonouders en verplichte gezelligheid. Voor mij betekent december ongegeneerd luidkeels meezingen met Mariah Carey en Wham, net iets teveel champagne drinken, meer oliebollen eten dan dat ik eigenlijk zou willen, en bovendien, een goed excuus om eens even flink los te gaan met de creditcard. Als je net zoals ik dol bent op de feestdagen, dan is de november maand en het voorbereiden op kerst en oud en nieuw al een feestje op zich zelf.  Want bij al die etentjes, borrels en feestjes hoort een uitgebreide party collectie, en daar gaan we in november natuurlijk al mee aan de slag. Als je dus deze maand je outfits al bij elkaar shopt, dan weet je in ieder geval zeker dat je slaagt. Het zou namelijk wel jammer zijn als ze dat ene schattige kanten jurkje wat je zo graag wil hebben, er alleen nog maar is in drie maten te groot. Of erger, drie maten te klein.

 

Bij de altijd gezellige boetiek Zondag in de Schuyt is de nieuwe party collectie binnen met unieke kerst items waarbij jij dit jaar er sowieso oogverblindend uit zal zien. De klassieke little black dress, een mooi strak pak of een toffe jumpsuit- het kan allemaal! De feestcollectie bestaat dit jaar uit prachtige items van .o.a Lolly's Laundry, Baum und Pferdgarten, Graumann en American Vintage. Denk aan donkergroen stretch fluweel, goud en kant. What not to love!

 

Wees slim en wacht niet te lang, en voorkom op deze manier die vreselijke last minute shopping stress. Als je niet weet voor welke look je dit jaar wil gaan, laat je dan adviseren door de fashion experts in de shop. Het team van Zondag helpt je graag om jouw garderobe party proof te maken!

zondag.jpg