A Christmas Treasure met Menno Kroon

Terwijl ik loop door hartje Amsterdam besef ik dat ik bijna niets gezelliger vind dan de donkere dagen in de stad. De reflecties van de grachten om mij heen worden magisch opgelicht door de feestverlichting die is opgehangen door de grachtengordel van Amsterdam, en de geur van verse oliebollen verspreid zich nu al door de straten, als een constante reminder dat de feestdagen er aan komen. En dat vind ik heerlijk, die aanloop er naar toe. Volgende maand beginnen de feestdagen en Amsterdam komt al aardig in de stemming. Ben jij ook zo dol op the most wonderful time of the year? Ga dan snel naar concept store Menno Kroon in de Cornelis Schuyt; dé ultieme plek om je voor te bereiden op de leukste tijd van het jaar.

 

Ieder seizoen krijgt deze hippe interieur zaak in Zuid een gloednieuw uiterlijk, met het daarbij behorende thema. Sinds vorige week is het thema ‘Christmas Treasure’ van start gegaan en de hele winkel staat vol met unieke kerstdecoraties die jouw huis helemaal holiday proof maken. Unieke ornamenten voor in de kerstboom, prachtige kerstboeketten, en sfeervolle kaarsen- laat je betoveren door de kerstschatten die Menno Kroon je dit seizoen te bieden heeft!

Heb je geen tijd om zelf je kerstboom te versieren en laat je dit liever door een stylist doen?  Bij Menno Kroon is het mogelijk om een compleet versierde kerstboom, of indien gewenst een high quality kunst- kerstboom te kopen.  De boom wordt in een solide en stevige ondergrond geplaatst en de boom zelf natuurlijk fantastisch opgetuigd. Geen zorgen maar wel genieten, let’s get ready for Christmas!

mennokroonkerst11.jpg