Get ready to party met Danie!

Yes yes het is weer bijna zo ver; de mooiste tijd van het jaar. We hebben het natuurlijk over de feestdagen! Gênante hoeveelheden champagne, food, feestjes en quality time met vrienden en familie en daarom wil je er natuurlijk van top tot teen goed uit zien. Of het nou gaat om kerst bij je schoonfamilie of de in een tweedaagse-kater eindigende kerstborrel met de girls, de feestdagen is dé tijd om te shinen. Duh, we get that. Ga je deze kerst voor de klassieke little black dress, een elegant mooi pak of toffe jumpsuit? Het kan allemaal! 

De ByDanie Vintage Store in het fijne Amsterdam Zuid kan je perfect op weg helpen om te schitteren tijdens de feestdagen. Ook wanneer het budget even iets minder mee zit. In de steeds wisselende collectie hebben we de mooiste designer merken, fijnste sieraden en natuurlijk prachtige accessoires die jouw outfit helemaal af maken. Ideaal voor iedereen die gek is op designer brands, alleen niet zo dol op de prijs Leuk om te vragen voor onder de kerstboom, voor tijdens New Year's Eve, of natuurlijk als cadeautje voor jezelf! 

Dus even geen inspiratie en wil je toch stralend het nieuwe jaar in? Kom gezellig langs bij de ByDanie Vintage Store in de Cornelis Schuyt en de aardige verkoopsters helpen je graag om jouw fijnste tijd van het jaar nog nét iets fijner te maken. Let's sparkle the night away! 

 

webmail.jouwweb.jpg