De Frietboutique presenteert de chocolade kroket

Hoewel ik mijzelf telkens weer voorneem om meer op mijn voeding te letten, vinden er nog altijd meer nachtelijke bezoekjes aan mijn lokale snackbar plaats dan dat ik eigenlijk zou willen. Om vervolgens, net nadat ik zonder ook maar enige gêne een broodje kaassouffle naar binnen heb gewerkt, ook nog eens uitgebreid de snoepvoorraad van mijn huisgenoot te plunderen. Want na zout, krijg ik zoete trek. Waardoor ik dus eigenlijk twee keer zondig, in plaats van maar één keer. Hoe ideaal zou het zijn als er een cheatmeal bestond, die zoet en zout combineert? De Frietboutique heeft duidelijk mijn gebeden verhoord, want sinds vandaag presenteren de eigenaressen Sammy en Pebbles de ‘Choc-Krok’ op hun lekkere menu. Oftewel, een kroket gevuld met chocolade. Ja, je leest het goed. Jouw favoriete kroket zoals je hem kent, alleen nu niet gevuld met vlees, maar met chocolade. 

De Choc-Krok is samengesteld door de Frietboutique en banketbakker Anton van Banketbakkerij H. van der Heyden. Deze banketbakkerij maakt al meer dan 90 jaar ambachtelijke lekkernijen in het centrum van Rotterdam. De ragout is gemaakt op basis van Callebaut chocolade, een Belgisch chocolademerk, met een klein beetje rode peper voor de extra smaak. Vervolgens worden de kroketjes gepaneerd en gefrituurd voor de perfecte krokante korst.

Het gerucht over de chocolade kroket is echt waar, en is vanaf vandaag te verkrijgen in de Schuyt. Dus laat de Febo de volgende keer even voor wat het is, en maak iedere cheatmeal dan ook echt de moeite waard.

Tag hieronder de gene met wie jij deze Choco-Krok wil proberen!

 

46512147_1004298539757391_6473270684423290880_n.jpg