La Dress viert haar eenjarig bestaan!

Al een jaar lang scoren we bij La Dress hét perfecte jurkje voor iedere gelegenheid. Of we nou een belangrijke presentatie hebben, een spannende date, of een semi-zakelijke kerstborrel - La Dress zorgt ervoor dat jij altijd goed voor de dag komt. Flatterende jurkjes die het beste in ons naar boven halen. Classy maar niet saai. Elegant maar niet tuttig. Sexy maar niet ordi; de prachtige kleding van La Dress is waar de Amsterdamse vrouw uit Zuid zich zelfverzekerd in voelt. Pas een jaar geleden opende de winkel haar deuren in de Schuyt, maar sindsdien is de gezellige store echt niet meer weg te denken uit de straat. En de prachtige jurkjes bovendien al helemaal niet uit onze kledingkast.

Vanaf vrijdag 21 december tot en met zondag 23 december nodigt La Dress je uit om samen haar eenjarig bestaan te vieren! Voor iedereen die nog geen nieuwe kerstoutfit heeft, is dit ook hét ideale moment om de winkel te bezoeken. Vergeet die kerstboom, met een outfit van La Dress ben jij het stralende middelpunt tijdens de feestdagen. Dit weekend scoor je nog wat prachtige items uit de nieuwe party collectie onder het genot van een glas champagne of vier. (Je gelooft toch zeker zelf niet dat je dat extra glas gaat laten staan toch? Het woord calorieën kennen we namelijk even niet de komende 10 dagen.)  

Iedereen die deze dagen langs gaat bij La Dress maakt ook nog eens kans op leuke prijzen dankzij te gekke winacties. Kijk, daar houden we van.  Dit weekend komen wij al helemaal in de feeststemming bij La Dress, zien we jullie daar?

La+Dress+-+Maikel+Thijssen+Photography+Amsterdam-3.jpg