Diamonds are a girl's best friend

Het is bijna kerstavond en dat betekent natuurlijk dat het de hoogste tijd is voor last minute Christmas shopping in Amsterdam Zuid. Oftewel, gestresste huisvrouwen die traiteur in traiteur uit rennen. Ondanks de royale hoeveelheid botox kijken ze erg bezorgd, bijna alsof zij zelf de maaltijden voor het kerstdiner op tafel moeten zetten. Stel je voor! Verder is de Schuyt gevuld met geïrriteerde pubers, die hun laatste zakgeld bij elkaar schrapen om verplicht een cadeautje te kopen voor hun kleine broertje of zusje. Oh wat hebben ze er zin in. En dan heb je nog de mannen die voor de zoveelste keer aan komen zetten met een fles badschuim voor hun vriendin. En dan heb je gelukkig nog de andere groep mannen die weten dat als ze aan komen zetten met badschuim voor kerst dat de relatiestatus op fb onmiddellijk wordt geupdate. God bless those boys. Maar wat kopen die dan wel?

Alle mannen die dit jaar écht willen scoren bij de vrouwen, die doen kerstinkopen bij Bodes & Bodes in de Schuyt. Vrouwen worden namelijk erg gelukkig van sieraden en juwelen. Diamonds are a girl’s best friend- remember? Hoewel de ene vrouw het liefst haar diamanten ziet verschijnen onder het mom van hoe groter, hoe beter, maak je een ander juist weer blij met een bescheiden kettinkje. Maar voor wat je ook kiest, bij deze juwelier in de Schuyt zit je deze kerst in ieder geval goed.

Het familiebedrijf Bodes en Bode is een van oorsprong Haagse juwelier die ook in Amsterdam een schitterende collectie presenteert van gerenommeerde huizen zoals Oromaia, CADA, Isabelle Fa, K di Kuore, Monies en Herve van der Straeten. Ook kan je hier terecht voor een royale keuze in vintage juwelen, onder andere van Van Cleef & Arpels, Cartier, Pomatello, Tiffany, Boucheron, Seaman Schepps en Bulgari. 

Ring-diamonds-saphires_720x.jpg