NYE Make Up Ideas Inspired by Hollywood

Voor alle makeup liefhebbers is oudjaarsavond één van de beste avonden in het jaar. Als er namelijk één avond is wanneer je echt all out kan gaan met je make up (denk valse wimpers, glitter en chrome) dan is het wel met oud & nieuw. Vooral in een land zoals Nederland, waarbij de natural look nog altijd hoogtij viert, is 31 december voor alle beauty queens dé ideale avond om eens zonder vooroordelen lekker te mogen plamuren. Move over plain jane, it’s time to shine!

Hier alvast de laatste trends geïnspireerd door Hollywood, waarbij je echt niet alleen maar dure producten voor nodig hebt. Luxe maar betaalbare cosmetica is gewoon verkrijgbaar bij de DA drogisterij in de Schuyt.

Gelijk een voornemen voor het nieuwe jaar; wees niet bang voor zilveren oogschaduw. Kopieer de look van Gigi Hadid en je weet zeker dat alle ogen op jou gericht zijn. Ice ice baby!

 

Say it with rose gold darling. Met rosé gouden tonen zit je altijd goed.  Ga net zoals Kim Kardashian voor veel oogschaduw met zwarte, lange nepwimpers, waardoor je een dramatische look creert. Balanceer het uit met een neutrale lipstick kleur, maar wees niet te zuinig met de highlighter.

 

Begin het nieuwe jaar in het rood. Kies voor glanzende glossy red lips zoals Taylor Swift. Durf je net iets meer? Kies dan voor monochroom rood zoals Margot Robbie op lippen en ogen. Deze look werkt misschien niet voor naar kantoor, maar oud en nieuw is hier zeker geschikt voor.

 

De smokey eye is nooit uit de mode, maar voor oudjaarsavond ga je voor een net iets meer dramatic effect door glitter toe te voegen of een juist intensere eyeliner. Want.. no drama.. no party..

gigi.jpg
kim.jpg
taylor.jpg
chrome.jpg
smokey eye.jpg