De perfecte party shoe voor iedere gelegenheid

“You can never have too many pair of shoes,” leerde de wijze Carrie Bradshaw ons ooit in een van de eerste afleveringen van Sex & The City. En hoe graag ik mijzelf ook wil laten verleiden door Carrie’s levensmotto, en mijzelf net als de Queen of Manhattan het liefst wil omringen met kasten aan Jimmy Choo’s en Manolo Blahnik’s, weet ik dat mijn bankrekening dit nou niet echt op prijs stelt. Nee, die staat al te schreeuwen bij het idee alleen. Want come on, we weten allemaal heus nog wel die ene aflevering dat Carrie de huur van haar appartement niet meer kon betalen, maar ze zich op dat moment wel realiseerde dat ze in haar leven meer dan 40.000 dollar had uitgegeven aan schoenen. You get my point?

 

Nu ga ik mijzelf echt niet wijs maken dat ik nooit meer nieuwe schoenen ga kopen. Dan zou ik mezelf weer eens voor de gek houden, net zoals al die keren dat ik zei dat ik ging stoppen met wijn drinken, brood eten, roken. Pure leugens! Maar hoe fijn zou het zijn als we voor aankomende feestdagen gewoon één paar nieuwe schoenen kunnen kopen, die we dan naar meerdere events aan kunnen trekken. Dan maken we Carrie nog een beetje trots, zonder dat we gelijk weer heel ons salaris er doorheen verbrassen. Manwood in de Schuyt begrijpt ons tenminste. De schoenenwinkel heeft een prachtige nieuwe collectie binnen met unieke partyshoes die je naar meerdere gelegenheden aan kan trekken.

 

Wil je graag investeren in nieuwe party shoes, die je zowel aan kan naar dat ongemakkelijke etentje met je schoonouders als naar die gave new year’s party? Dan is deze prachtige enkellaars van Manwood met ponyhair details echt iets voor jou! Voor alle dare devils is het laarsje ook in felrood beschikbaar.

AKR_5483.JPG