LaDress: hét perfecte jurkje voor iedere gelegenheid

Bijna dansend kom ik mijn bed uit wanneer ik weet dat mijn lievelingsdag van de maand weer is aangebroken. En dat is natuurlijk de dag dat mijn salaris weer wordt gestort. Het probleem is dat ik, hoewel ik het natuurlijk niet graag toe geef, nog steeds niet al te best met mijn geld kan omgaan. De eerste week na payday leef ik  als een ware Queen of Amsterdam en vergeet ik helaas elke keer weer dat een maand best lang kan duren. Zodra ik die centjes weer op mijn bankrekening zie verschijnen, krijg ik een soort waas voor mijn ogen en smijt ik zeven dagen lang met geld. Denk aan lekker dure rose drinken op het terras, alvast wat festivaltickets scoren, buiten de deur eten, afslankserums (for real?!), en om nog maar te zwijgen over die super dure en overbodige matterende poeder die ik me weer heb laten aansmeren door een opdringerige verkoper in de Bijenkorf. Enfin, de rest van de maand moet ik dus weer zien te overleven als een soort Zwieber de zwever, met alle mental breakdowns die daar natuurlijk bij horen. Maar goed, het komt vaak voor dat ik dan precies in die laatste twee weken van de maand opeens meerdere belangrijke gelegenheden heb die ik moet bijwonen. De verjaardag van mijn vader, een belangrijke zakelijke meeting en dat ene leuke feestje waar ik eigenlijk niet heen zou gaan. Drie verschillende afspraken, maar waar ik wel bij alle drie grandioos voor de dag moet komen. Alleen heb ik natuurlijk alles in mijn kast al honderd keer aan gedaan en staat niks voor mijn gevoel echt leuk. Er lijkt niets anders op te zitten dan nieuwe kleren te kopen, maar geld voor meerdere outfits heb ik op dat moment even niet. Gelukkig is LaDress altijd de perfecte oplossing voor dramatische gevallen zoals ik.

Bij LaDress vind je namelijk gegarandeerd hét perfecte jurkje voor iedere gelegenheid. Het Nederlandse modemerk streeft er naar om alle vrouwen het perfecte jurkje te laten vinden- een jurk waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt. De prachtige brand boutique is in december naar de Schuyt verhuisd en is onze nieuwste aanwinst van de straat.

LaDress is de perfecte winkel voor de hippe Amsterdamse vrouw uit Oud-Zuid, die altijd wel een reden heeft om een nieuw jurkje te kopen. Wedden dat jij hier slaagt?