Tannen met DA

Heerlijk toch dat zomergevoel in Amsterdam. De jurkjes worden korter, de glimlachen op onze gezichten worden breder en zelfs die bitchy collega doet een poging vriendelijk tegen je te zijn. Met de nadruk op poging. Kon het altijd maar dit heerlijke weer zijn in Nederland, dan zou ik echt nooit meer op vakantie hoeven! Zodra de lucht strakblauw is en de zon schijnt, verandert Amsterdam in zo’n fantastische stad. Ik bedoel het is ook leuk in de winter hoor, maar met dit weer is er gewoon zoveel te doen. Denk aan barbecueën in het vondelpark, varen (en drinken) op de grachten, en natuurlijk de leukste festivals en buitenfeesten die elk weekend in de stad worden georganiseerd. Wat ook erg fijn is aan de zomer is dat iedereen er op de een of andere manier nog knapper van wordt ook. Met dit warme weer heb je automatisch minder zin in vette hap, dus zonder dat je er echt veel moeite voor hoeft te doen is het warme weer ook nog eens prettig voor de lijn. En met een mooi zongekleurd goudbruin huidje staan onze kleren ons mooier en lijken onze tanden ook nog eens witter.

Hoewel iedereen nu nog een tikkie licht geeft en de witte beentjes nog niet echt heel charmant zijn, mag dat de pret niet bederven. Plus, je moet een keer beginnen met bronzen en voorgoed afscheid nemen van je winterse tintje a la Caspar het Spook. Maar vergeet je niet goed in te smeren, want anders ben je nu net als ik een soort gloeiende kreeft. Niet bepaald helemaal de look waar ik voor ging, en om eerlijk te zijn weet ik nou ook niet of dat nou echt veel fraaier is dan Caspar. Maar ach, I tried.

Als jij ook niet echt bepaald die vuurtoren look ambieert, zorg dan dat je investeert in een goede zonnebrand crème. Bij de drogisterij DA in de Cornelis Schuyt heb je allerlei verschillende soorten crèmes, variërend in sterkte SPF, prijs en maten. Verwen jezelf en neem een lekker ruikende zonnebrand crème die je automatisch een heerlijk zomers gevoel bezorgd. Ook hebben veel crèmes een soort zelfbronsend effect, waardoor je nog sneller een mooi kleurtje krijgt.  Handig! Dus, ga even langs de DA en zorg dat jij goed voorbereid bent op deze zomerse temperaturen. En dan, bronseeee maar!