Babassu wint Beauty Award 2018

Don’t judge a book by its cover. Hoe vaak we dat wel niet in ons leven hebben gehoord. Het begon allemaal al op de basisschool. Wanneer je hier gemeen deed tegen je klasgenoten omdat zij er anders uitzagen, denk aan een bril, een beugel te dik of rood haar, kreeg je van ‘de juf’ gelijk op je flikker. Na een paar pauzes droevig binnen zitten terwijl de rest van de klas lekker aan het buiten spelen was, had je dat pestgedrag, en het beoordelen op het uiterlijk, snel afgeleerd. Het grappige is dat naar mate we ouder zijn geworden de rol van het uiterlijk in ons dagelijks leven sterk is terug gekomen. Iedere dag weer beoordelen wij en worden wij beoordeeld op ons uiterlijk, vaak ook zonder dat wij het door hebben. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de werkvloer. Wanneer er twee mensen van ongeveer hetzelfde niveau solliciteren op een vacature, kiest de werkgever 9/10 keer voor de gene met het meest verzorgde uiterlijk. 

Hoewel veel van ons het graag ontkennen, weten we diep van binnen dat ons uiterlijk een positieve – of negatieve – impact kan hebben op zowel onze carrière als relatie. Niet heel gek dus dat vrouwen tegenwoordig steeds meer bezig zijn met hoe ze eruit zien.  En vooral maar jeugdig willen blijven. (De hashtag forever young is niet voor niets trending op instagram.) Veertigers willen dertig lijken, dertigers willen twintiger lijken, en twintigers die zijn helemaal gek geworden. Want op je 18e al beginnen met botox – het gebeurt in Amsterdam – is misschien een beetje overdreven. Maar toch kunnen we het niet ontkennen dat we nu meer bezig zijn met schoonheidsidealen dan ooit.  En dat mag best, maar dan moet je wel naar de juiste salon gaan die luistert naar jouw wensen, en niet een of andere kwakzalver die je weer een veels te duur ‘wondercreme’ probeert aan te smeren.

Kies daarom voor Babassu Beauty! De salon is al zeven jaar lang gevestigd in de Cornelis Schuyt en voldoet aan al onze beauty needs. Wij waren natuurlijk al lang fan van de beauty spa & shop, en zijn ook zeker niet verbaasd met het nieuws dat Babassu afgelopen zondag avond de Beauty Award 2018 heeft gewonnen. Babassu is officieel de beste (grote) salon van NL. Deze felbegeerde vakprijs is een kenmerk voor kwaliteit, service, professionaliteit, vakkennis en visie op het ondernemerschap in de beauty branche.

Dus neem eens een kijkje in de prachtige store in de Schuyt en verwen jezelf of een vriendin/moeder met een heerlijke beauty treatment by Babassu.