Verwen je moeder deze moederdag met iets moois van Bodes & Bode

Moederdag. Als kind leerde je vroeger op school dat je natuurlijk iedere dag je lieve moedertje moest eren. Maar speciaal voor die ene dag in het jaar maakte je dan een super lelijk knip en plakwerkje, die je vervolgens zondagochtend vol trots aan je moeder kwam presenteren. Daar stond je dan, aan de rand van het bed, glinsterend van trots alsof je mister Picasso himself was. Nu jaren later vraag je je misschien wel eens af of moederdag vieren nog wel echt nodig is. Vele van ons vinden het net als bijvoorbeeld Valentijnsdag maar een commerciële bedoeling. Maar toch, als je er over nadenkt, zijn er genoeg redenen waarom je je moeder wel een extra dag in het zonnetje zou moeten zetten. Want wie anders dan je moeder, zal je altijd vergeven, ongeacht je verschrikkelijke moodswings en hysterische woedeaanvallen? Of luisteren naar je verhalen over je zoveelste mislukte dieet of scharrel? Door de jaren heen heeft je moeder zowel je positieve als negatieve kanten gezien, en toch is ze je altijd blijven steunen. Daarom moet je deze zondag dus extra lief voor haar zijn.  Trakteer haar op een gezellige moederdag brunch in de Schuyt bij Joffers of van Dam!

Maar als je echt wil scoren, dan koop je natuurlijk wat moois bij Bodes & Bode voor je lieve mama. Want zeg nou zelf, welke vrouw houdt er nou niet van sieraden? Bij Bodes & Bode verkopen ze de mooiste sieraden en juwelen in alle soorten en maten. Verwen je moeder met een mooie armband, ketting of paar oorbellen! Tip: om je cadeautje nog persoonlijker te maken, kan je ook een tekst laten graveren. We love it!  Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar deze prachtige store in de Schuyt en leef je uit.  (Als je moeder liever haar huis versiert dan haarzelf, dan kan je ook eens gaan kijken bij Menno Kroon. Voor de mooiste bloemen, kaarsen, en andere sierstukken in Amsterdam.)