A blow dry a day keeps the doctor away

Het staat vast dat naast thuisbezorgd en uber eats de blow dry één van de beste uitvindingen ooit is. Nooit meer die strijd van uren strugglen in de badkamer, met een lamme arm van die ellendige föhnborstels, en dat alles voor een teleurstellend resultaat. De blow dry is de perfecte oplossing als je zelf geen pro bent in het doen van je haar. Eindelijk zijn de ochtenden vol stress, snoozende wekkers en die verschrikkelijke bad hair days door het uitvinden van de blow dry voorgoed verleden tijd! Damn, what a time to be alive.

Een blow dry is ideaal wanneer je representatief voor de dag moet komen. Want ook al heb je nog zo’n mooi pak aan, wanneer je je haar in een slordige knot draait, met als resultaat een soort omvergeblazen palmboom op je hoofd, zal je toch net wat minder serieus worden genomen.

Bij Adri Hairstyling in de Cornelis Schuyt laten elke week honderden vrouwen hun haren in model föhnen door de beste haarstylisten. Bij Adri wordt vooral geluisterd naar wat jij wil, en hoef je dus niet bang te zijn dat je als een opgedofte poedel de deur uit loopt. Wil je subtiel en elegant, of wil je juist bigger & better? Jij mag het allemaal zelf bepalen! Maar let op: blow dry’s zijn zwaar verslavend. Want zeg nou zelf, hoe fijn is het als je niets anders aan je lokken hoeft te doen behalve even je handen er doorheen te halen?