Scoor je ultieme statement sunglasses bij Bril Amsterdam

Ik denk dat veel Amsterdammers het met me eens zullen zijn dat de zonnebril een onmisbare rol is gaan spelen in ons dagelijks leven. Ik bedoel het is natuurlijk heel handig nu de Nederlandse zon weer zin heeft om eindelijk een keer tevoorschijn te komen. Maar we weten allemaal dat mister sunshine in ons land ook weer net zo snel verdwijnt als ons maandelijkse salaris. (Serieus, waar gaat dat geld toch heen?) Dus als we zouden zeggen dat we een zonnebril alleen gebruiken als bescherming tegen UV straling is dat natuurlijk een dikke vette leugen. Geef maar toe, dat een zonnebril ideaal is om die dikke vette kater aan je familie te verbergen. Want niemand heeft toch zin om aan je bemoeizuchtige schoonmoeder te verklaren waarom je weer zo nodig de bloemetjes buiten moest gaan zetten op een doordeweekse dag. Ook is de zonnebril natuurlijk het ideale middel om eens lekker ongegeneerd mensen te gaan kijken vanaf een terras. Zorg dan wel dat je een exemplaar hebt met donkere glazen, anders val je als nog door de mand wanneer je 10 minuten lang die knappe buurman of buurvrouw loopt aan te staren. Maar bovendien is your perfect pair of sunglasses het ultieme fashion statement anno 2018. Je kan geen festival meer af gaan of je ziet de meest bijzondere en vrolijke exemplaren voorbijkomen. En daarom is het zo gek nog niet om eens een bezoekje te brengen aan Bril Amsterdam, die prachtige zonnebrillen verkoopt in alle soorten, kleuren en maten.

BRIL is dé brillenwinkel van Amsterdam, waar je niet omheen kunt voor de mooiste brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Laat je verassen door merken als Chanel, Prada en Ray Ban en zorg dat je er weer helemaal tip top bij loopt deze zomer.