Nooit meer problemen met je fiets bij Van Wijk

Toen ik voor het eerst naar Amsterdam verhuisde, werd mij aangeraden om een fiets te kopen. “Echt ideaal voor in de stad,” zeiden alle pro-fietsers uitgelaten tegen mij. En ondanks het feit dat ik mijzelf altijd in een mooie glimmende cabrio crossend door Amsterdam had voorgesteld, stond mijn net afgestudeerde start-salaris echt niet meer toe dan een tweedehands oma fiets. Dus, een paar uur later reed ik nog een beetje onwennig op mijn nieuwe aanwinst door de stad. Toen ik snel de supermarkt in glipte om mijn nicotine verslaving te voeden, liet ik nietsvermoedend mijn fiets heel even voor de deur staan. Maar slechts 2,5 minuut later stond mijn nieuwe vriend er al niet meer. Woedend als ik was, ik bedoel hoe dom ben je om niet gelijk een slot op je fiets te zetten, beloofde ik mezelf dat dit me nooit meer zou overkomen. Maar een week en een fiets later, gebeurde mij precies hetzelfde. Dit keer had ik namelijk geld gespendeerd aan een nieuwe fiets met kettingslot, maar alleen ik kan het slot er verkeerd om heen doen. Je zou toch denken dat een ezel zich niet twee keer zou stoten aan dezelfde steen. Blijkbaar moet ik eerst met m’n domme kop tegen een mega rots aan lopen, wil ik er wat van leren. Nou, toen ik eenmaal door had dat fietsen in Amsterdam net zo snel worden gejat als dat mannen tegenwoordig vreemd gaan, besloot ik alleen nog maar te investeren in kwaliteit fietsenmakers. Zo kwam ik terecht bij Van Wijk, hét adres voor een nieuwe fiets, reparaties, kleding en accessoires – (lees een goed functionerend fietsslot). Sindsdien is mijn fiets nooit meer gestolen, en zodra ik een lekke band heb kan ik ook altijd heel snel daar terecht. Tussen mijn fiets en mij was het een moeilijke start, maar inmiddels zijn we wel wat meer aan elkaar gewend. Natuurlijk heb ik nog steeds visioenen van die cabrio, maar tot het zo ver is, fietsen we vrolijk door.