You scream, I scream, we all scream for ice cream

En wat doe je als het opeens 29 graden is in Amsterdam? Zomaar uit het niets de lucht strak blauw is en de zonnestralen een mooi brons tintje op onze huid achterlaten? Wanneer je samen met je collega’s besluit de vergadering buiten voort te zetten, in plaats van op kantoor? Want hoe je het ook went of keert, zo’n fijne zomerse hete dag moet je in Nederland wel vieren hoor. We weten namelijk allemaal dat 29 graden in Amsterdam net zo schaars is als een puberzoon die je uit zichzelf een compliment geeft. Dus,  laat die calorieën even voor wat ze zijn, en vier de zomer!  En hoe kan dat nou beter dan met een verfrissend ijsje? En niet zomaar zo’n teleurstellende supermarkt variant, nee we hebben het hier natuurlijk over het super lekkere ijs van de Ijsboutique!

De ijsboutique is een vrolijke ijssalon met een vleugje glamour- hoe kan het ook anders in de de Cornelis Schuyt- waar je het beste en lekkerste ijs van heel Amsterdam kunt halen. Niet alleen is het ijs zelf al van het hoogste niveau, gemaakt door meester ijsbereider Luc Blok, maar heb je bij de Ijsboutique wel een heel gevarieerd en bijzonder assortiment om uit te kiezen. Behalve de klassiekers zoals straciatella, aardbeien, yoghurt en pistache, verkopen ze hier ook  smaken zoals honing vijgen, sweet en salty caramel,  en after eight- die nergens anders verkrijgbaar zijn. Ook serveren ze hier de lekkerste ijskoffies op het gezelligste terras met goed uitzicht op de Schuyt. I scream, you scream, we all scream for ice cream!