Kies voor het frietje Red Velvet

Als je zelf geen keuzes maakt, dan doen andere mensen dat voor je. Dat is een ding wat ik wel geleerd heb in het leven. Wanneer je zelf geen besluit neemt, zal een ander dit (onbewust) voor je doen. Dit geldt voor eigenlijk alles; van je carrière tot aan je liefdesleven. Elke dag worden we weer geconfronteerd met kleine beslissingen die we moeten maken. Het zijn soms kleine keuzes, waardoor het leven een totaal andere wending kan nemen. Hoe moeilijk het soms ook is, het is belangrijk dat je zelf de knoop doorhakt. Niet te lang wachten of aarzelen, want daar krijg je achteraf vaak spijt van.

Met aardig wat vallen en opstaan, ben ik er gelukkig achter gekomen hoe fijn het is wanneer je je eigen keuzes leert maken. Alleen op één gebied zal ik altijd blijven twijfelen. Hierbij zal ik nooit weten wat ik moet kiezen. Wat de betere optie is. En dat is natuurlijk eten! Heb ik zoete of zoute trek? Of misschien wel allebei? Tot de grote frustratie van mijn tafelgenoten kan ik uren staren naar de menukaart om vervolgens tegen de ober te zeggen dat ik nog eventjes moet kijken. Heel irritant. Gelukkig biedt de Frietboutique in de Cornelis Schuyt de ideale oplossing voor mensen zoals ik. Hun nieuwste frietje op het menu is namelijk een zoete/zoute combi dat jouw smaakpupillen aangenaam zal doen verassen!

Met dank aan hands off my chocolate, is het tijd voor de comeback van de lekkerste zoet-zoutcombinatie van 2017. Het frietje chocoladesaus staat namelijk terug op de kaart, maar dan met rode chocolade met red velvet. En een extra snufje zout.

Bedankt Frietboutique, dankzij het limited edition frietje red velvet hoeven wij niet langer te kiezen! En dan is de keuze snel gemaakt.