Handige tips om te slagen in je zoektocht naar de ideale bikini

We zijn natuurlijk volop bezig onze garderobe summerproof te maken, maar met dit warme weer moeten we nog aardig opschieten ook. Want met deze temperaturen kan een mooie nieuwe bikini natuurlijk niet ontbreken. Het is tenslotte de leukste tijd van het jaar, dan mag je jezelf best eens verwennen met een nieuw exemplaar. En eerlijk is eerlijk, je hebt niet al die uren in de sportschool staan zweten om vervolgens met een oud verkleurd vod op het strand te verschijnen. In de Cornelis Schuyt kan je ook terecht voor jouw ideale bikini- bij Chiviva en French Connection hebben ze een uitgebreide collectie. Hier een aantal tips hoe je snel slaagt in jouw zoektocht naar de perfecte bikini!

1-    ken je lichaamsvorm : Voordat je daadwerkelijk gaat winkelen, hou dan je lichaamsvorm in gedachten. Hiermee kan je gericht shoppen en een hoop miskopen voorkomen. Wil je een klein buikje verhullen? Kies dan een high waist broekje met een opvallende top, zo leg je de nadruk op de bovenkant.

2-    juiste kleur: voor de Hollandse meiden met een bleke huid, ga dan voor pasteltinten of zachte tonen. Heb je al een lekker kleurtje, dan kan je voor de meer knalkleuren kiezen.

3-    doel van de bikini: Ook is het belangrijk om na te denken wat het doel is van je bikini. Ga je op een actieve vakantie ga dan voor een sportieve bikini of badpak dat goed blijft zitten. Ben je tanverslaafd? Kies dan voor een bikini met zo min mogelijk bandjes en voorkom die lelijke tanning lines. Of wil je juist wat opvallends, iets wat je bijvoorbeeld ook op een festival kan dragen? Dan is een croptop bikini ook geschikt.

Natuurlijk kan je pas weten hoe een bikini echt zit of staat door hem aan te trekken. Bij zowel Chiviva als French Connection kan je altijd advies vragen aan een van de behulpzame medewerkers. Veel bikini plezier !