Zomers eten met Tom Ensink

Niets fijner dan deze zomerse dagen in oud zuid. Wie wordt er nou niet gelukkig van dit fantastische weer? Amsterdam is zo’n fijne stad wanneer de zon schijnt, en vooral het Vondelpark is een erg fijne plek om te genieten van deze temperaturen in de stad, en van de Cornelis Schuyt loop je zo rechtstreeks het park in! Dit prachtige stadspark is echt een top locatie om zoveel mogelijk Vitamine D in je op te nemen en je lichaam op te laden met de beste motor die er is: zon! God, wat kan ik daar toch blij van worden! En van eten. Zon, eten en muziek. Meer heb je toch eigenlijk niet nodig? Spread the good vibes people..!

Maar dit warme weer is ook de ideale tijd om eens wat gezonder te gaan eten. Want zeg nou zelf, met 26 graden en het zweet dat langs je rug loopt heb je toch vrij weinig zin in een dampend bord met pasta? Een lekkere foodtip voor temperaturen zoals vandaag: maak je eigen maaltijdsalade! Alle ingrediënten bepaal je zelf, dus je kan precies toevoegen wat jij zelf lekker vind. Bij onze groenteboer in de straat Tom Ensink vind je alleen maar verse producten waardoor je gezonde zomerse salade nog wat beter smaakt. Lekkere bladspinazie, verse tomaatjes, gegrilde aubergine, kikkererwten, paprika, en ga zo maar verder. En verse salades zijn natuurlijk ook super lekker om te serveren met een barbecue. De gene die echt te lui zijn om zelf wat in elkaar te knutselen, die kunnen bij groenteboer Tom Ensink ook terecht voor verse kant en klare maaltijden. Ook kan je hier de meest smaakvolle wijnen kopen, en vergeet vooral niet dagvers fruit en smakelijkste kazen mee te nemen voor het toetje!

Tom Ensink staat in Oud Zuid al jaren bekend als de specialist in heerlijke en eerlijke producten, en is zeker de moeite waard om hier eens boodschappen te doen in plaats van een standaard supermarkt.