Sale Sunday bij Wynia

SALE SUNDAY! Voor iedereen die nog in zijn bed ligt bij te komen van een zware nacht, het spijt me zeer, maar het is tijd om op te staan. Dus, zet je over die kater heen, en hoe moeilijk het ook is, probeer je nogal gênante drunk texts en nachtelijk bezoekje aan de snackbar te vergeten. Sorry, maar vandaag mag je niet de hele dag in joggingspak op de bank liggen, wachtend op Uber Eats, terwijl je jouw lievelingsseizoen van Friends in een keer wegkijkt. Naja dit mag wel natuurlijk, maar ik gok dat je hier spijt van gaat krijgen. Het is namelijk geen lazy sunday vandaag, maar Sale Sunday, bij WYNIA in de Schuyt. 

Eigenaresse Nynke Wynia was denk ik in een gulle bui, want jullie krijgen niet 10, niet 20, maar 30% korting vandaag op de mooiste damescollectie. Denk aan stoere blazers van Silvian Heach, schattige office dresses van Essentiel Antwerp en kleurrijke tops van Tara Jarmon allemaal met 30% korting. Ook krijg je bij een aankoop van meer dan 100 euro aan Silvian Heach een tas cadeau. Mijn god het lijkt wel kerstmis. Maar dan midden juni. In de leukste boetiek in oud zuid.  De boetiek is vandaag geopend tussen 13.00-17.00, dus waar wacht je nog op? Laat je verleiden door al het moois aan de rekken en verwen jezelf. Oh en neem dan ook even een kijkje bij de accessoires – nu je er toch bent. Zo gaaf zijn Wynia’s oorbellen! Al die leuke kleurtjes zijn echt perfect voor het zomerseizoen. Nou genoeg gepraat, it’s time to get ready! Wedden dat een nieuwe aankoop het beste medicijn is tegen welke kater dan ook?