Zo vier je Father's Day in the Schuyt

Mijn papa is de beste! Dat hoor je kleine kinderen maar al te graag tegen elkaar gillen op het schoolplein. Geweldig vond je het vroeger als je vader mee ging op schoolreis of met jou en je vrienden mee naar de voetbal ging- en dat liet je dan ook volop merken natuurlijk. Maar naarmate je ouder werd, begon je houding langzaam te veranderen.  Vooral in die awkward puberfase, toen was alles wat je vader deed zó niet cool. Ik weet nog dat mijn vader me op kwam halen bij mijn hockeyfeest, elk ander mens met gezond verstand zou blij zijn met deze gratis taxi service, maar voor mij was dit echter social suicide. Oh wat kon ik mij toch om de raarste dingen generen vroeger. Nu ik inmiddels ouder ben, en gelukkig heel veel minder awkward, besef ik maar al te goed hoe veel mijn vader voor me heeft gedaan. En hoe belangrijk het is om dit dan ook af en toe tegen hem te zeggen. Echt, wat is die man toch een topvent. Zelfs tijdens de moeilijkste dagen weet hij me te inspireren en te motiveren. En het is tijd om te laten zien hoe blij ik daarmee ben!

Hoewel je natuurlijk net als ik genoeg redenen hebt om iedere dag aan je lieve papa te laten zien hoe erg je hem waardeert, kan je je aanstaande zondag extra uitsloven. Het is namelijk de derde zondag van de maand juli, en dat betekent dat vaderdag weer voor de deur staat. Heb jij al iets leuks uitgezocht? Bij ons in de Schuyt heb je natuurlijk genoeg cadeau opties waar je vader sowieso blij mee is. Want hoewel veel van onze stoere vaders zullen zeggen dat zij vaderdag maar een commerciële bedoeling vinden, vinden zij het stiekem harstikke leuk om een cadeautje te ontvangen. Logisch, wie niet! Dus ga snel naar de Schuyt en koop wat moois voor je lieve papa. Denk aan een goed boek bij Nico, een mooie zzonnebril bij Bril of haal een lekker luchtje bij Babassu beauty.  Kies je liever voor quality time dan material things? Dan kan je natuurlijk je vader trakteren op een gezellige lunch bij Van Dam, Joffers of Willems! Happy father’s day!