Steel de show met Vingino fashion

Wil je kinderen? Wanneer deze vraag aan mij gesteld wordt dan weet ik nooit zo goed hoe ik moet reageren. Logisch, zou je denken, want ik ben ook nog maar in de begin twintig. Maar om eerlijk te zijn ben ik er eigenlijk helemaal nooit mee bezig. Behalve dan wanneer ik in een overvolle tram zit, en er een klein etterbakje op de stoel voor me het uit het niets op het krijsen zet, omdat die zijn pakje roos vicee niet onmiddellijk open krijgt. Like seriously, take a chill pill please. Door het oorverdovende geschreeuw heen bedenk ik me dan dat ik nooit kinderen wil. Serieus,  als ik permanent een migraine zou willen dan zou ik wel weer bij mijn moeder thuis gaan wonen.  So. Not. Happening.

 Maar er zijn ook van die momenten waarbij ik kleine kinderen in een snoezig pakje zie rond paraderen en dan mijzelf af vraag of ik zelf ook ooit van die schattige kinderen zou hebben? Naja, eerst maar is een geschikte vent vinden, wat ongeveer even lastig is voor mij als voor het Nederlands elftal om mee te doen aan het WK. Anyways, mocht ik later kinderen krijgen dan kan ik nu al niet wachten om ze helemaal glam aan te kleden. En volgens Amsterdamse moeders is Vingino dan echt de place to be. Bij Vingino kan je super toffe kinderkleding kopen waarbij je als ouder een echt statement zal maken. Bij Vingino in de Schuyt kan je terecht voor een uitgebreide collectie, met o.a. jasjes, jeans, sport en badkleding. Behalve superhip is het merk ook nog eens bewust, en controleert Vingino daarom zelf de productie zodat er geen misstanden zijn. Want kinderarbeid en kinderkleding gaan natuurlijk niet samen.

Dus, als je ooit een uitnodiging van mijn babyshower ontvangt- dan weet je in ieder geval dat je bij Vingino inkopen kan doen… ;)