Start loving mondays

Belasting betalen. Broccoli. Die ene betweterige collega. Maandag. Hier een paar voorbeelden waar veel mensen een grote hekel aan hebben. Toch zou maandag niet in dit rijtje thuis moeten horen. Hoewel many peeps op maandag ochtend met grote tegenzin hun bed uit komen, zijn er zoveel redenen waarom maandag eigenlijk helemaal zo slecht nog niet is. Dus niet zo chagrijnen, neem nog een espresso en lees hier waarom je voorgoed afscheid moet nemen van de monday (morning) blues!

1.     Een frisse start! Als je nog spijt hebt van onhandige dingen die je hebt gedaan in het weekend, dan is het nu toch echt tijd om die gevoelens achter je te laten.  Schoenen gekocht die je eigenlijk niet kon betalen? Of teveel gesnoept dit weekend? Maandag is het begin van een nieuwe week- dus nieuwe ronde, nieuwe kansen.

2.    Perfecte tijd voor je nieuwe goals! Maandag is de perfecte dag om te beginnen met het behalen van je nieuwe goals. Een nieuw dieet? Stoppen met roken? Solliciteren op een andere baan? Begin dan vandaag nog en je zal je de rest van de week veel meer gemotiveerd voelen.

3.    Een killer workout – Als je op maandag al hebt gesport, zal je je de rest van de week ongetwijfeld beter voelen over jezelf. Ook is de kans groter dat je actiever zult zijn de rest van de week en vaker naar de sportschool zal gaan.  Dus wacht niet langer en begin je week met een killer workout!

4.    Jouw favoriete koffie smaakte nog nooit zo lekker. Of jouw favo shake van Joe & the Juice.

5. En als laatste, maar nog wel het allerbelangrijkste, het leven is toch te leuk om er 1/7e van te haten? Elke dag is weer vol met nieuwe uitdagingen en verassingen, liefde en vrienden. Ook vandaag. Zelfs op die gevreesde maandag ochtend. Dus, kom gezellig naar de Schuyt vandaag, en samen vieren we het feit dat het weer maandag is!