Hendrikse Stomerijen: service, kwaliteit en bewuste keuzes

Ze schijnen te bestaan. Mensen die nieuwe kleren kopen, en die vervolgens helemaal in tact laten. Een jurkje wat twee seizoenen later er nog steeds uitziet alsof het net is aangeschaft. Ik vind dat bijzonder knap. Wanneer ik zelf iets nieuws koop, gaat de kwaliteit van het item bergafwaarts zodra ik de winkel uit loop. Echt het lijkt wel een talent hoe snel ik in staat ben iets vies of kapot te maken. Ik ben nog niet eens de deur uit of er zit al een koffievlek op mijn nieuwe witte jurkje. Zo’n smerige grasvlek op mijn lievelingsjeans. En een scheur in die gewaagde kante zwarte top. (Maar eerlijk is eerlijk, dat zou ook kunnen komen doordat ik nog altijd die irritante tik heb om de kledingmaat te kopen die ik wil hebben, niet de maat die ik in werkelijkheid heb.)

Je moet ook zuinig zijn op je spullen. Zeggen je vrienden dan. Ja alsof ik het expres doe, alles gelijk vies maken. Gelukkig kan ik samen met al met mijn kleren en first world problems altijd terecht bij Hendrikse Stomerijen. Deze dry cleaning service in de Schuyt staat bekend om de beste kwaliteit en service tegen concurrerende prijzen. Al jouw geliefde jurkjes en truitjes worden met persoonlijke aandacht behandeld, volgens een vriendelijk en veilig procedé voor kleding en milieu. Bij Hendrikse Stomerijen werken ze ook alleen met milieu vriendelijke reinigingsmiddelen, waardoor jouw kleren niet alleen weer brandschoon zijn, maar waarbij we tegelijkertijd ook bewustere keuzes maken. Dus ben jij net zo lomp en onhandig als ik, of stiekem gewoon een beetje lui? Loop dan eens bij deze vriendelijke mensen naar binnen!