The Avocado Show Boutique opent haar deuren in de Schuyt!

Stel je eens voor. Een restaurant dat elk gerecht met je favoriete ingrediënt serveert. Heb ik even geluk, nu met de opening van The Avocado Show Boutique op de hoek van de Willemsparkweg, Amsterdam haar tweede avocado only restaurant een feit is. En met meer dan 100.000 volgers op instagram, ben ik overduidelijk niet de enige die in de rij staat om de verassende avo-based gerechten van The Avocado Show te proeven. Het briljante concept is nieuw maar heeft desondanks nu al het hart van menig Amsterdammer gestolen. In Amsterdam is er namelijk een enorme avocado fanbase en zo was het idee door drie jonge ondernemers ontstaan. En daar ben ik hen eeuwig dankbaar voor, want nu kan ik, samen met alle andere wannabe-fitgirls in Amsterdam, eindelijk mijn hangovers doorstaan en guilt-free weg eten met overheerlijke gerechten als de avo bun, avocado waffles of avocado frietjes.

En als ik daar dan toch zit na te denken over mijn zonden van de vorige avond,  dan bestel ik ook gelijk maar een Guaca Mary cocktail. Helpt zo lekker tegen die kater. (lees: wannabe-fit) Ook erg leuk is dat al je food 200% instagrammable is. Want, in een wereld waar looks really do matter, wil het oog natuurlijk ook wat.

 

Maar behalve dat de smaakvolle en kleurrijke gerechten hier op een indrukwekkende manier worden geserveerd, weet je zeker dat je bij The Avocado Show ook alleen puur en eerlijk eet. Elke avocado wordt op een duurzame manier geteeld, geplukt en vervoerd van verschillende boeren over heel de wereld. Gezond, lekker, en goed voor het milieu. Wat wil je nog meer? 

Takeaway natuurlijk. En ook dat kan bij the Avocado Show Boutique. Ideaal voor iedereen die zelf geen zin of tijd heeft om lang in de keuken te staan, maar toch graag gezond wil eten. We love it!

 

The-Avocado-Show-review2-1024x683.jpg