Welkom bij Scapa World

Zelf kwam ik voor het eerst in aanraking met SCAPA toen ik mijn tienerjaren door ging als een echt hockeymeisje. De Scapa shirtjes waren toen hét symbool dat je bij onze hockeyclub HGC hoorde, wat onder alle pubers in het dorp werd neergezet als een soort utopia. Hoewel ik al snel meer talent bleek te hebben in de hockeyfeesten dan het hockeyspel zelf, mocht dat mijn voorliefde voor de Scapa Sports collectie niet beïnvloeden. Nu jaren later, ben ik erachter gekomen dat Scapa zoveel meer is. Vandaag bestaat de 'Scapa World' uit maar liefst drie verschillende lijnen: ScapaScapa Sports en Scapa Home. Stuk voor stuk lijnen die kwalitatief en eigentijds zijn. 

 

Klassiek, maar niet tuttig. Elegant, maar niet overdreven. Chique, maar niet schreeuwerig. Welkom in de wereld van Scapa, dat al langer dan 50 jaar voorloper is op het gebied van damesmode in Nederland. Wat ooit begon als een truienmerk, groeide al snel uit tot een all-round label voor mannen, vrouwen en kinderen. De onmiskenbare Engelse touch in de Scapa items verwijst zonder twijfel naar de Schotse baai waar het voor dit Belgisch merk allemaal begon.

 

Scapa, gevestigd op de hoek van de Cornelis Schuyt en Willemsparkweg, is een merk dat staat voor superieure kwaliteit, elegante en trendy mode en interieur, geïnspireerd door traditionele waarden, natuurlijke materialen en warme kleurencombinaties. Volgens oprichtster van Arlette Oost, is de “scapa klant bescheiden, ietwat ingetogen zelfs. Geen fan van snelle of schreeuwerige luxe.” Zelfs het koninlijke huis is fan van het stijlvolle modemerk.

 

Dus bezoek de boetiek en laat je verleiden door fijn gebreide cardigants, elegante jurkjes en chique blousen. Laat je persoonlijk adviseren door de shopping assistants, of bestel jouw favoriete items via de online webshop. 

 

8SLDALINEVSEC_018_B.jpg