Hydraterende sapjes bij Joe & the Juice

Een zomer in Nederland, die langer dan twee dagen duurt, het bestaat! Wie had dat gedacht- al sinds mei hebben we prachtig zonovergoten zomerweer in ons kikkerlandje. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Maar we zouden geen echte Nederlanders zijn, als we niet lekker zouden door klagen over het weer- warm of koud. Dus als jij ook verkoeling zoekt tijdens deze snikhete Sahara temperaturen, dan is Joe & the Juice in de Cornelis Schuyt de place to be. Deze ultrahippe juice bar is een oorspronkelijk Londons fenomeen, maar is nu ook overgewaaid naar Amsterdam.

Op het menu, je raad het al, staan eindeloze combinaties van lekkere en gezonde sapjes en smoothies, ideaal om je te vullen tijdens deze warme zomerdagen. Want zeg nou zelf, wanneer het zo warm is, heeft toch niemand zin in een warm dampend bord met pasta? Behalve dat de sapjes natuurlijk hydrateren, is het gezonde menu van Joe & the Juice ook extra lief voor je summerbody, wat natuurlijk sowieso een voordeel is medio juli. Kies voor de spannende ‘sex me up’, met passie vrucht, appel en gember. Of neem de  weerstandboost ‘immunity’,  met wegedoorn, appel en ananas. Ze hebben zelfs shots op het menu, maar voor de verandering vitamineshots in plaats van alcohol.

Ook kan je bij Joe & Juice terecht voor overheerlijke sandwiches en koffie. Verder is het personeel aardig, en de muziek en airco staan hier ook altijd aan.

 

joejuice4.jpg