Sale bij Eres

In de zomer willen we net even iets meer. Net iets meer naar buiten. Net iets meer feesten. Net iets meer de bloementjes buiten zetten. En vooral, net iets mooier er uit zien. De zomer is dé tijd om te shinen, dat is iets waar we elkaar het hele jaar door gek mee maken, waar de fitness industrie ons met die ‘killer summerbody’ het hele jaar lang door mee stalkt. Dus wanneer die overheerlijke zomer dan eindelijk is aangebroken, dan halen we ook alles uit de kast om zo flatteus mogelijk over het strand te paraderen. En gelukkig begrijpt Eres, het Franse badmode en lingerie label gevestigd in de Schuyt, ons helemaal. Eres staat bekend om badmode die het lichaam perfect omsluit. Flatterende badpakken en chique bikini’s waar al je vormen het best in uitkomen. Eres weet waar vrouwen zich mooi en goed in voelen, en is het perfecte badmode merk voor de elegante vrouw. Geïnspireerd door de femme Parisienne. Eres is super chique, staat voor eenvoud en comfort en straalt pure finesse uit.

Maar, je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen, er zit natuurlijk wel een prijskaartje aan het Franse label. Wel betaal je uiteraard voor de goede kwaliteit. Maar, extra goed nieuws, want aanstaande donderdag begint Eres een sale. De gehele collectie van vorig jaar is nu enorm afgeprijsd. Dus grijp deze kans, want zo’n chique badpak of mooie bikini tegen deze unieke lage prijs mag je absoluut niet missen! See you à la plage!

 

original-Eres-Plage-Maillot-Bain-2018-Cinecitta-V2.jpg