Heleen Hülsmann: high end vintage kleding

Het uur van de waarheid is weer eens aangebroken: Amsterdammers blijven altijd sceptisch wanneer het om designerkleding gaat. Zo overdreven,” of “van dat geld kan je zoveel andere dingen doen,” zal je vaak horen wanneer je vol trots jouw nieuwe Dolce & Gabbana schoenen presenteert. Je glundert nog na wanneer je met een grote mooie tas rechtstreeks uit de PC komt lopen, wetend dat je zelf keihard hebt gewerkt voor dit prachtige exemplaar. Toch een beetje jammer dat de mensen om je heen dan die napret moeten bederven met hun ongevraagde commentaar. Hoewel veel vrouwen beweren niets om designerkleding te geven, heb ik uit een anonieme enquête vernomen dat toch de meerderheid aangeeft liever in high end dan high street voor de dag te komen. We willen er in het dagelijks leven tenslotte allemaal representatief uitzien, en wanneer er een mooi label in ons jurkje hangt geeft het bij veel vrouwen net dat ene meer zelfvertrouwen. Wel een beetje jammer dat dat mooie label tegenwoordig een flinke prijskaart heeft. Dus waarom is er geen plek in Amsterdam geen adres voor het kopen van zorgvuldig geselecteerde tweedehands designerkleding? Deze vraag stelde fashionqueen Heleen Hülsmann zich zelf al 15 jaar geleden en ontdekte zo een gat in de markt. Wat ooit bij haar thuis begon met de verkoop van designer items uit eigen kledingkast, is inmiddels uitgegroeid tot een enorm succesvol high end vintage salon en waar begrip in Oud-Zuid. De fashionista ziet het als haar missie om tweedehands designer kleding bereikbaar te maken voor mensen die het normaal niet kopen.

Bij de salon van Heleen Hülsmann op de Willemsparkweg zal je je ook echt voelen alsof je in een ‘echte’ designer winkel staat. De klant is hier koning en door de persoonlijke shopping service zal je zeker weten dat het designer item echt goed bij jou past. Behalve de customer experience onderscheidt de high end vintage salon zich ook van andere tweedehands winkel door dat alle designerkleding uit recente collecties is. Het is schoon en het lijkt nieuw, en het is bijna nooit ouder dan vijf jaar. 

Dus die prachtige Valentino hakken waar je al jaren van droomt? Dat chique Chanel jasje? Die mooie Missoni jurk? Hülsmann heeft het, maar dan voor een lagere prijs.

 

Header-Nieuwsbrief.jpg