Bereid je voor op je vakantie met Babassu Beauty

Ligt het aan mij of ga je dingen pas waarderen zodra je het niet meer hebt? Hoe goed het eigenlijk allemaal geregeld is in Nederland bijvoorbeeld, dat realiseer je je pas wanneer je voor een langere tijd in het buitenland bent. Ik had echt niet verwacht dat ik de Albert Heijn zou missen, (serieus, in die Spaanse supermarkten heb je echt niks), en zelfs het openbaar vervoer in Nederland begin ik eindelijk te waarderen. Wie namelijk denkt dat de NS vaak vertragingen heeft, moet eens een keer op een eiland proberen om op tijd te komen met het openbaar vervoer. Mission impossible. Maar, wat ik nog het meest mis, zijn mijn vaste beauty producten, die hier in Spanje net even allemaal iets anders zijn dan thuis. Dus als je op vakantie naar het buiteland gaat, zou ik je adviseren te investeren in mini’s van jouw favoriete schoonheidsproducten. Zo kan je waar je ook bent jouw vaste beauty ritueel gewoon uitvoeren en kom je niet later voor onaangename verassingen te staan.

Bij Babassu Beauty in de Cornelis Schuyt heb je allemaal handige verpakkingen van essentiële beautyproducten voor je vakantie. Zo bevat het assortiment van PIXI bijvoorbeeld cleansing tonics en hydraterende maskers om jouw gezicht extra te verzorgen wanneer je je huid veel blootstelt aan uv straling. Of kies voor de Laboratorio Olfattivo, een collectie samples van alle geuren va LO. Zo kan je dus op vakantie alle geuren uitproberen en afwisselen, ideaal om lekker te blijven ruiken wanneer de temperaturen stijgen.

Ook kan je natuurlijk bij de spa van Babassu verschillende behandelingen boeken, zoals een facial of massage, zodat je helemaal zen op vakantie gaat. Enjoy your holidays!  X

 

Schermafbeelding 2018-06-12 om 10.10.16 (1).png