Calling Mister Vain

Er representatief uitzien, en goed voor de dag komen in een mooie outfit, daar word ik nou blij van. Ben ik dan ijdel? Een tikkeltje. Is dat erg? Nee, zeker niet. IJdelheid wordt nog altijd geassocieerd met iets negatiefs, wat eigenlijk best raar is in een wereld waarbij ons picture perfect leven op instagram hoogtij viert. Dat je ijdel bent, daar mag je in 2018 gewoon vooruit komen. Volgens de filosofie is ijdelheid namelijk helemaal niet zo egocentrisch als men vaak denkt. Iemand die ijdel is zou juist enorm met de mening van anderen bezig zijn. Wat vinden mensen van mij? Hoe wordt er naar me gekeken? Word ik wel gewaardeerd? IJdelheid zorgt ervoor dat we op onszelf reflecteren. In Nederland heerst nog altijd de Calvinistische gedachtegoed van ‘doe maar gewoon’ Maar in de Romeense Oudheid streefde men er juist naar om het hoogste uit jezelf te halen, en jezelf altijd van je mooiste kant te laten zien. Dus, dat je er graag mooi uit wil zien, dat is echt niet iets om je voor te schamen. Gelukkig begrijpt Dressed2Kill de ijdele Amsterdammer als geen ander. Bij deze prachtige kledingzaak in de Johannes Verhulststraat worden heren- en dameskleding speciaal op maat voor je gemaakt. Je kunt zelf kiezen uit prachtige stoffen, knopen, boorden enz.  Dressed2Kill zal jouw ideale pak samenstellen, en zorgen dat je er op je meest flatterend uit zal zien. Ideaal als zelfvertrouwen boost voor die ene belangrijke presentatie of date. Daarnaast leveren ze ook schoenen, ondergoed en zelfs polo’s op maat. Heb je geen tijd om de winkel te bezoeken? Dan komt Dressed2Kill gewoon bij jou thuis, ook ’s avonds of in het weekend. Laat je verleiden door de prachtige stoffen en customize jouw droom outfit. It’s your time to shine baby..!