Welk badpak past bij jou?

Met deze temperaturen kunnen we niet anders dan naar het strand of het zwembad. En dat betekent maar één ding: uit de kleren. Maar zo begin augustus zitten er bij de meeste van ons inmiddels al de onvermijdelijke vakantiekilo’s aan die er helaas nog niet zijn afgetraind. Want zeg nou zelf, sporten in deze hitte is toch niet te doen? Maar die paar kilo kan je makkelijk verhullen, dankzij de briljante uitvinding van het badpak. Het badpak is namelijk de ideale manier om een buikje te verdoezelen. Eerder dit seizoen hadden we al tips gegeven over de meest flatterende bikini’s, maar nu, wat kilo’s later, ook wat richtlijnen welk badpak het beste bij jou lichaamsvorm past.

Appelfiguur: Je hebt volle borsten, smalle heupen & slanke benen. Maar ook bredere schouders en een niet heel zichtbare taille. Kies voor een badpak met een taillerend effect en met een mooi decolleté.

Peerfiguur: Je hebt smalle schouders en kleinere borsten, een platte buik en slanke taille, maar bredere heupen en bovenbenen. Kies dan voor een badpak met effen kleuren dat hoger is uitgesneden, dat verlengt namelijk de benen en doen ze gelijk wat slanker lijken.

Omgekeerde driehoek: Je schouders zijn breder dan je heupen. Je hebt een slanke taille en smalle heupen en benen. Kies voor een badpak met dikkere bandjes, waardoor je schouders smaller lijken. Kies voor een badpak met opvallende details aan de onderkant, dat brengt je lichaam meer in evenwicht.

Recht figuur: je schouders zijn even breed als jouw heupen, je hebt ideale middelgrote borsten, niet heel zichtbare taille en slanke heupen en benen. Kies voor badpakken met details en print, en een zichtbaar decolleté, zo creer je meer optische vormen.

Zandloper figuur: mazzelaar, jou staat alles.

In de Cornelis Schuyt kan je voor flatterende badmode terecht bij Eres, het elegante merk uit Parijs. Wil je minder geld uitgeven? Kijk dan eens bij Chiviva of French Connection voor de laatste badmode.

 

 

1-maillot-eres-2015-croco.jpg