De nieuwe herfst/winter collectie van Ellebelle Boutique

Volgens mannen zijn veel vrouwen shopverslaafd. Ik vind dat nogal over een kam geschoren. Volgens mij shopt de ambitieuze vrouw juist steeds doelgerichter. We winkelen alleen wanneer we echt iets nodig hebben, en voordat we de deur uit gaan weten we al precies naar wat voor kledingstuk we op zoek zijn. Na een uur de winkels in en uit te racen, komen we dan tevreden terug met dat ene item. Vol trots doen we het dan aan naar het specifieke evenement waarvoor we het betreffende kledingstuk gekocht hebben. Maar niets is meer beschadigend voor ons zelfvertrouwen, en humeur, wanneer we nog iemand anders tegen komen in dat exact hetzelfde item. Voor veel vrouwen is dit dan ook een regelrechte nachtmerrie, om tijdens het bedrijfsuitje in hetzelfde jurkje als die ene vervelende collega te lopen. Maar toch lijkt betaalbaar winkelen en tegelijkertijd origineel zijn op het gebied van mode steeds moeilijker.

 

Ellebelle Boutique in de Cornelis Schuytstraat herkent dat probleem als geen ander en bieden een uitkomst voor iedere vrouw die niet van mainstream fashion houdt. Moeder Sylvia (70) en dochter Isabel (32) speuren de beurzen in Parijs, Kopenhagen en Londen af op zoek naar de meest te gekke en originele merken, zodat je altijd wat unieks hebt en waar niet heel de straat in rond loopt. Zo hebben zij op dit moment een nieuwe collectie binnen van het te gekke merk Munthe, wat staat voor mooie prints, hoge kwaliteit materiaal en prachtige silhouetten. De damescollectie is de perfecte combinatie van ruw fashion en elegantie. Dus ben je de H&M zat en kan je de zara niet meer zin? Neem dan eens een kijkje bij deze schattige boutique!

image3.jpeg