Het leven in een Urban Jungle

Elke keer als ik weer terug kom in het dorp waar ik ben opgegroeid weet ik het zeker, ik ben een echt stadsmeisje. Ik hou van dat bruisende, het constante leven op straat, en het feit dat ik, waar ik ook ben in Amsterdam, ik binnen 20 meter een kop koffie in mijn handen heb. Het leven in een stad heeft zoveel voordelen. Vrienden van vroeger willen naar jou toe komen, want bij jou in de stad is altijd wat te doen. Je eet meerdere keren in de week buiten de deur, aangezien er zoveel keus is dat je gewoon nooit meer zelf wil koken. Daarbij smaakt het eten toch gewoon beter als iemand anders het kookt. Je kan op een doordeweekse dag tot het gaatje gaan. Het hoeft niet, maar het kan. En dat is fijn als de gelegenheid zich opeens spontaan voordoet. Echt ik zou gek worden als ik weer in een dorp zou wonen. Waar iedereen alles weet over elkaar. Waar alleen in het weekend er op sociale gelegenheden alcohol wordt geschonken, en waar het openbaar vervoer je maar één keer per uur tot de bewoonde wereld brengt. Echt hoe ouder ik word, hoe meer ik het kan waarderen. De stad. Geef mij maar Amsterdam, de fantastische stad waar ik zo verliefd op ben geworden.

En ik niet alleen trouwens, ook de prachtige interieurzaak Menno Kroon kan het stadsleven waarderen en viert dat met het thema Urban Jungle in haar concept store in de Cornelis Schuyt.  Stijl jouw stadsappartement af met unieke werken van Menno Kroon –van botanische planten en bloemen tot aan keramiek met organische vormen en prints. Gave lampen en kandelaars, die voor een knusse sfeer zullen zorgen. De perfecte city store, voor elke city girl.

 

2a190953-8878-417c-be41-aaac11e9c0e6.jpg