De nieuwe website van de Cornelis Schuytstraat staat LIVE!

Cornelis Schuytstraat homepage

Cornelis Schuytstraat homepage

Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. De Cornelis Schuytstraat heeft een vernieuwde website! We vertellen je hierna meer over de Cornelis Schuytstraat en hoe je vanaf nu altijd up-to-date blijft.

Petit Paris in Amsterdam

Één tramhalte vanaf het Museumkwartier vind je in de Cornelis Schuytstraatbuurt een unieke mix van winkels en horeca, waarbij persoonlijke service voorop staat. De Cornelis Schuytstraat is een prachtig winkelgebied in Amsterdam Oud-Zuid, welbekend om zijn luxe producten. Ontdek er de exclusieve modemerken, hoge kwaliteit beauty-winkels en lifestyle producten. Geniet ook van de ruime keuze in eten en drinken, aangeboden in verschillende gezellige cafés en restaurants voor ontbijt, lunch en diner.

De Cornelis Schuytstraat is een uniek winkelgebied in de stad vanwege de gemoedelijke sfeer. Je voelt je er al snel thuis. Door velen is dit gebied omgedoopt tot ‘Petit Paris in Amsterdam’, verwijzend naar het gevoel waarmee de aantrekkingskracht van de buurt je aangrijpt. Een must visit tijdens een bezoek aan Amsterdam!

In de omgeving is er voorts veel te doen. Zo wordt een bezoek aan de Cornelis Schuytstraat al snel een dag vol beleving. Vanaf de Cornelis Schuytstraat ben je in een mum in het Vondelpark, breng je een bezoek aan het Concertgebouw of bekijk je het werk van vele grootmeesters in de kunst in een van de musea die Amsterdam Zuid rijk is.

Website

De ondernemers voorzien je graag van alle informatie over de Cornelis Schuytstraat en omgeving. Die informatie verzamelen we vanaf nu voor iedereen op onze vernieuwde website. De website zal in het teken staan van actualiteiten. Je vindt er een overzicht van alle winkels en horeca. We bloggen regelmatig en nodigen gastschrijvers uit om hun belevingen in de Cornelis Schuytstraat met iedereen te delen. Ook doen we verslag van openingen en feestjes en presenteren we de nieuwste trends uit de verschillende branches die we rijk zijn. Hoe onze ondernemers deze trends toepassen? Daarover komen zij een-voor-een aan het woord.

Blijf op de hoogte

Bezoek onze website regelmatig om op de hoogte te blijven. Ook via social media gaan we live. Like ons daarom ook op Facebook en Instagram. Zo ben je automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes uit de straat…! Neem met vragen gerust contact op via ons antwoordformulier.

Jouw mening, graag!

Wij zijn erg trots op onze nieuwe website, maar wat vind jij? Laat je reactie achter in de ideeënbus, zodat we onze website kunnen aansluiten op jouw wensen.

Vriendelijke groet,

Namens alle ondernemers uit de Cornelis Schuytstraatbuurt