Nieuwe Winkel: WYNIA

De Cornelis Schuytstraat heeft weer twee nieuwe aanwinsten op modegebied: Salle Privée en Wynia! Wij stapten er binnen en stellen u deze keer voor aan Wynia.

Terug van weggeweest

Nynke Wynia is terug van weggeweest in de Cornelis Schuytstraatbuurt. Haar winkel Wynia is gevestigd aan de Willemsparkweg, op nummer 159 welteverstaan. Waar we Nynke van kennen? Dat was natuurlijk haar The Walk in Closet, drie deuren verder. Het concept waarbij Nynke onontdekte winkeltjes in binnen- en buitenland afstruint op zoek naar de meest modieuze kleding zet ze nu voort in haar nieuwe winkel. Ze maakt haar droom helemaal waar in háár ‘woonkamer’: Wynia. In januari 2017 werden de deuren geopend. Een ultiem pas-walhalla, zo vertelt Nynke ons. Beeld je in: De hoge drieluikspiegels tonen jezelf op een bijzonder kleermakerspodium in de nieuwste collectiestukken. Wij voelen ons hier meteen thuis!

Duizendpoot

Nynke heeft een enorm energieke en innemende persoonlijkheid en is als geen ander een duizendpoot. Ze heeft altijd in de mode gewerkt. Met haar ervaring in de retail en groothandel begon zij een aantal jaar geleden als personal shopper. Nynke kleedt menig BN-er, Amsterdammer en zakenvrouw op haar eigen manier aan. Er volgden verschillende pop-up stores waarmee de personal-shop-shop realiteit werd. En nu is er Wynia.

Uitgebreide service

Wynia selecteert haar collectie, van betaalbaar tot iets duurder, voor vrouwen van alle leeftijden, van mode-onbewust tot zeer modebewust. Bijzonder aan Wynia is de uitgebreide service. Klanten kunnen hun wensenlijst achterlaten, waarop Nynke overal op zoek gaat naar passende kleding. Ook kunt u ervoor kiezen om uw kast op te laten ruimen of een lijstaanvulling voor u te laten opstellen. Noemenswaardig is verder de nauwe samenwerking met andere winkels uit de Cornelis Schuytstraat, zoals Parfumerie Louise, Manwood, Zondag, Buise, Bril, de Joffers en meer.

De mooiste straat van het land

Waarom Nynke voor de Cornelis Schuytstraatbuurt kiest?: “De Cornelis Schuytstraat is de mooiste straat van het land! Waar kneuterigheid en glamour samen komen. Een plek waar iedereen graag komt.”. Dat geldt voor ons ook. Onze moderadar heeft vandaag een nieuwe hotspot ontdekt. Bij Wynia loop je de deur uit met een nieuwe eigenzinnige look.

www.maikelthijssen.com

Wynia is vijf dagen per week geopend – van dinsdag tot en met zaterdag –, ook buiten de openingstijden is een afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact op via de shoppagina van Wynia.

Tot ziens in Wynia!

Nieuwe Winkel: SALLE PRIVÉE

www.maikelthijssen.com

De Cornelis Schuytstraat heeft weer twee nieuwe aanwinsten op modegebied: Salle Privée en Wynia! Wij stapten er binnen en stellen je hier voor aan Salle Privée.

Salle Privée

De prachtige modewinkel Salle Privée zit sinds november 2016 gevestigd op nummer 9 in de Cornelis Schuytstraat. Patrick Munsters, oprichter, zocht naar een combinatie van stijl en creativiteit in mode die aansloot op zijn persoonlijke voorkeur. Resultante van zijn conceptontwikkeling is het merk Salle Privée, gelanceerd in oktober j.l. en in de retailindustrie – met web-shops o.a. in Londen, New York en een winkel in de Cornelis Schuytstraat – al snel welbekend.

Luxe, tijdloos en fundamenteel

In de winkel aan de Cornelis Schuytstraat tref je Kara Muammer en Darryl de Koster. Zij ontvangen je graag bij Salle Privée van dinsdag tot en met zaterdag, en iedere laatste zondag van de maand, en staan ten alle tijden klaar voor persoonlijk advies. Storemanager Kara Muammer vertelt ons dat Salle Privée eeuwenoude fabricagetechnieken en klassieke silhouetten in haar stijlvolle collecties combineert met moderne aspecten. Salle Privée is luxe, tijdloos en fundamenteel en een unieke toevoeging aan de garderobe van iedere man.

Beeldmerk

Kunst, architectuur, steden en haar bewoners en creativiteit vormen de inspiratiebron voor Patrick Munsters' Salle Privée. Mannen met een uniek verhaal vormen het beeldmerk, van jong tot oud en van kunstenaar tot ondernemer; zij staan symbool voor de moderne mens die Salle Privée belichaamt. Onze collectie garandeert bovendien de beste kwaliteit en een groot slijtagevermogen door de vervaardiging van Italiaanse meesterwerken, sluit Kara Muammer af.

Inspirerende verhalen

Wij lieten ons vandaag leiden door een persoonlijke stijlreis en de inspirerende verhalen en mensen die Salle Privée met elkaar verbind. We nodigen u graag uit om de filosofie van Salle Privée in de winkel te beleven en raden u aan er uw ogen uit te kijken.

www.maikelthijssen.com

Salle Privée is vijf dagen per week geopend – van dinsdag tot en met zaterdag – en iedere laatste zondag van de maand, ook buiten de openingstijden is een afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact op via de shoppagina van Salle Privée.

Tot ziens in Salle Privée!