LA DRESS - CORNELISSCHUYTSTRAAT 39

Of je nou op zoek bent naar een mooi jurkje voor die ene bruiloft of een fijn jurkje voor naar kantoor, bij LaDress vind je gegarandeerd hét perfecte jurkje voor iedere gelegenheid. Het Nederlandse modemerk streeft er naar om alle vrouwen het perfecte jurkje te laten vinden- een jurk waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt. Behalve een nauwkeurige fit met flatterend effect, staat het merk ook bekend om haar hoge kwaliteit. LaDress werkt alleen met de mooiste stoffen uit Italië, en ieder jurkje wordt met liefde en passie gemaakt in traditionele Europese modeateliers.

Eigenaresse en powervrouw Simone van Trojen richtte in 2006 haar eigen droommerk op. Wat begon als online webshop is inmiddels uitgegroeid tot waar Amsterdams fenomeen met Brand Boutiques door heel het land.  Met Brand Boutiques gevestigd in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht en Antwerpen, mag een LaDress store in de Cornelis Schuyt natuurlijk niet ontbreken.

LaDress is de perfecte winkel voor de hippe Amsterdamse vrouw uit Oud-Zuid, die altijd wel een reden heeft om een nieuw jurkje te kopen.

LaDress

Cornelis Schuystraat 39

https://www.ladress.com/nl/

info@ladress.com

 

 

 

contact: 020 2382571